Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raad

donderdag 1 juli 2021

16:45 - 23:30

Locatie
MFR, De Verbinding
Voorzitter
A. van Dam
Toelichting

Deze vergadering wordt fysiek in de raadszaal van de gemeente Hollands Kroon gehouden. Door de coronamaatregelen kan hierbij geen publiek aanwezig zijn.
Het inspreekuur voor deze vergadering is 22 juni 2021. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website (https://gemeenteraad.hollandskroon.nl/artikelen/inspreekuur)

Agendapunten

In de Kadernota 2022 worden de belangrijkste thema's en uitdagingen voor 2022 benoemd. De doelen en uitgangspunten hiervan worden uitgewerkt in de begroting 2022.

De Rijksoverheid heeft als doel 100 kilo restafval per inwoner in een jaar. Het is voor Hollands Kroon nodig om maatregelen te nemen om het restafval te verminderen omdat onze inwoner een gemiddelde van 170 kilo restafval per jaar heeft.

Ingekomen stukken (+ memo's)
Titel
01.Memo Informatie datacenters
02. Memo raad 21-06-15 update renovatie De Rijd - juni 2021
03. Memo raad 21-06-15 huishoudelijke hulp.
04. Memo raad 21-06-15 Verkeersveiligheid
05. De eerste bestuursrapportage voor 2021
06. Persbericht Mobikar.docx
07. Gelukkig ook wat positiefs nieuws uit onze gemeente Hollandskroon
08. Reageer Wat als de buurman zijn vuilnis in jouw grijze kliko dumpt

Voor het maken van de nieuwe omgevingsvisie wordt eerst een koersdocument geschreven. Deze startnotitie bevat de vertrekpunten waarmee na de zomer een breed participatietraject wordt opgestart.

In de samenwerkingsovereenkomst voor de uitvoering van het programma De Kop Werkt! staat dat de raad twee keer per jaar informatie krijgt over de voortgang van het programma. In het voorjaar wordt dit gedaan met het jaarverslag.

Door het ontslag van mevrouw E.M.M. Vlietstra-Wouterse is een tussentijdse vacature in de gemeenteraad ontstaan. De gemeenteraad moet een besluit nemen over de toelating van mevrouw Mulderij als raadslid, waarna mevrouw Mulderij wordt uitgenodigd de belofte af te leggen.