Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

Raadscafé

donderdag 6 juli 2023

20:00 - 22:00
Locatie

De Mafkikker, Oude Niedorp

Voorzitter
Gastfractie SHK

Agendapunten

 1. 1

  Op uitnodiging van de gemeenteraad

 2. 2

  Hoe en waarom kan een burgerberaad ook in Hollands Kroon bijdragen aan herstel van het vertrouwen van burgers in de politiek? Waarom is het de moeite waard dat de gemeenteraad zich hier verder in verdiept en de mogelijkheden onderzoekt?

 3. 3

  Graag wil ik spreken over de situatie op het gebied van Cultuur en de organisatie daarom heen en de sfeer tussen verschillende organisaties ,het functioneren van het CPHK. En aangeven hoe enorm belangrijk het is voor onze omgeving en onze kinderen, maar doordat het in mijn ogen verkeerd organiseren dat er juist een afstand word gecreëerd tot alle vormen van kunst, cultuur ,theater en muziek de motor van alles de vrijwilligers moeilijk te vinden zijn nog. En ik hoop dat er mogelijkheden zijn om het bespreekbaar te maken en naar oplossingen te zoeken en het creëren voor meer saamhorigheid, naar aanleiding van voorbeelden ,hoe het niet moet in mijn ogen ,en ook volgens anderen waar ik mee heb gesproken ik heb mij uiteraard breed georiënteerd in de Gemeente Hollands Kroon en ook in andere gemeenten gekeken hoe men het daar organiseert.

 4. 4

  Graag wil ik in gesprek over de 'puntgolven' die zijn ontstaan na aanleg van het zwembassin op hetLutjestrand.
  WindsurfschoolLutjestrand

 5. 5
  Herstelwerkzaamheden Liander
 6. 6

 7. 7

  Over de toegangkelijkheid met het in gesprek gaan met burgemeester of wethouders zg.spreekuur burgemeester/wethouder wat in andere gemeentes als normaal wordt gekwalificeerd landelijk.

 8. 8

  -verkeersveiligheid: aansluiting Skarpetweg aan nieuwe Rotonde. Hoe sluipverkeer ontmoedigen (bijv: 30km-aanduiding vóór brug plaatsen)
  -Skarpetbrug wel of niet onveilig
  -woningbouw?

 9. 9

  erfgoedvisie; balans behoud en betekenis, het grote verhaal